Om oss

Nordic Skinlabs AS er nordisk distributør av produktene fra tyske TattooMed®.

Produktene er en spesialutviklet produktserie for etterbehandling av tatovert- og/eller laserbehandlet hud. I utviklingen har man samarbeidet både med farmasøyter, behandlere og tatovører.

Vi kaller det «etterbehandling for nye generasjoner» og i dette legger vi til grunn den stadig økende fokus på- og kompetanse om å ivareta huden etter tatovering eller laserbehandling.

De medisinsk fremstilte produktene til etterbehandling fra den tyske produsenten TattooMed® har som formål å optimalisere tilheling, ivareta farger og skarphet, samt forhindre/forsinke falming av tatoveringer.

TattooMed® har jobbet med utvikling og implementering av etterbehandlingsprodukter for tatoveringer siden 2012. Selskapet har erfaring i farmasøytindustrien og med utvikling av medisinske preparater. Denne bakgrunnen i kombinasjon med en lidenskap og kjærlighet for tatoveringer, førte til at selskapet TattooMed® ble til. Målet har hele tiden vært å skape»den perfekte hudpleieserie for tatoveringer».

TattooMed® fokuserer på kvalitet og følger anbefalingene for medisinsk hudpleie. For å utvikle de beste produktene er best mulig sårbehandling for tatovert hud i fokus. Produktene er fremstilt med kvalitetskomponenter og allergivennlige innholdsstoffer. Konsistensen på produktene og enkel påføringsevne er tillagt høyt fokus. Produktet absorberes hurtig av huden og gir en optimal fuktighet og regulering av huden for å hjelpe den naturlige helbredelsesprosessen. Alle produktene har blitt utviklet vegansk og testes helt uten forsøk på dyr.