Vilkår og betingelser

Firma

tattoomed.no er en nettbutikk eid av:
Nordic Skinlabs AS
Org.nr: 919 680 458 MVA
Adresse: Postboks 126 Linderud, 0517 Oslo


tattoomed.no har lager i Oslo, Norge


Kundeservice

Du treffer oss på salg@skinlabs.no eller telefon 950 95 900 (hverdager 9-17).

Avtalen

Kun personer over 15 år kan inngå kjøpsavtale på tilhørende nettbutikk, er du under må avtalen godkjennes av foresatt. Kredittkjøp kan kun gjennomføres av personer over 18 år.

Pris og Levering

Priser:
Prisene i nettbutikken er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Det tilkommer frakt på alle bestillinger med verdi under til enhver tid gjeldende nivå for gratis levering.

Alle våre varer er fortollet inn til vårt norske lager og det tilkommer ikke ytterligere avgifter utover det du ser i nettbutikken.

Levering:
Bestillinger blir vanligvis sendt fra oss i løpet av 24 timer og vi har en normal leveringstid på 2-5 dager.

tattoomed.no leverer kun til kunder bosatt i Norge.

Betaling

Våre partnere følger strenge krav til sikkerhet når det gjelder våre tilgjengelige betalingsløsninger. Vi vil til enhver tid sørge for å ha gode betalingsløsninger tilgjengelig for våre kunder.

Betaling med faktura
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68% Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

Retur og Angrerett

Hos oss har du 14 dager ubetinget angrerett fra den dagen du mottok varen. Ønsker du å benytte deg av angrefristen må varen være ubrukt og innpakket i original innpakning. Ved retur av varen vil du få tilbakeført beløpet du har betalt. Kjøpende kunde står selv for returen av varen.

Forbehold

Vi tar forbehold om feil på bilder og priser, samt skrivefeil. Eventuelle tilbud gjelder så langt lageret rekker.

Velkommen til en sikker og god handel hos oss!