Veganske tattoo produkter

Den veganske livsstilen velges av fler og fler også her i Norge, og det handler om så mye mer enn bare hvilke matvarer du velger å spise. Blant annet skal alle produkter til hud, hår og kroppspleie også være veganske. Dette har tattoo bransjen fått opp øynene for, og det lages nå en rekke gode veganske produkter både til selve tatoverings prosessen, men også til etterbehandling og solbeskyttelse.

Hvordan kan du vite om produktet er vegansk eller ikke? 

Det første du må gjøre er naturligvis å sjekke innholdsfortegnelsen på produktet, men det gir deg ikke hele historien. Produktet må utelukkende bestå av ingredienser fra planteriket, i tillegg kan de også inneholde vann, salter og mineraler. Det skal altså ikke forekomme noe som helst fra dyreriket i produktet, og selvsagt skal det ikke ha vært testet på dyr. Fremstillingen og testingen av produktet vil også være med på å avgjøre om produktet kan kalles vegansk. Heldigvis finnes det en rekke ulike sertifiseringer som er med på å hjelpe deg som forbruker når du skal navigere deg frem til veganske produkter. Noen enkle søk på nettet vil du finne nyttig informasjon omkring dette.

Vegansk solkrem

Skal du nyte solen i sommer, må du for all del ikke glemme å beskytte deg godt med solkrem som blokkerer eller reduserer belastningen på huden fra solens UV stråler. Hvis du er på jakt etter en kvalitets solkrem som i tillegg er vegansk, så har vi gode nyheter til deg. Alle solkremene fra TattooMed er nemlig veganske og det betyr at du trygt kan kjøpe og bruke disse når du skal ut i solen i sommer.

Produktene er utviklet for å gi deg den aller beste beskyttelsen mot solen og de inneholder en kombinasjon av fysisk- og kjemisk filter. Solkremene vil beskytte dine tatoveringer mot skade, men kan selvsagt også brukes på all hud som ikke er tatovert. Som en liten bonus får du en fantastisk duft med på kjøpet. 

«Les mer om å sole seg med tatoveringer HER«

Vegansk tatovering

Heldigvis er det meste av tatoveringsblekket på markedet i dag 100% vegansk, og mange tatovører er opptatt av å jobbe etter veganske prinsipper med veganske produkter. Så hvis du ønsker deg en tatovering som man kan kalle vegansk, så vil du vil du helt sikkert finne en tatovør matcher dine behov.  Det kan også hende at din tatovør allerede bruker veganske produkter uten å promotere dette, så still gjerne spørsmål til studioet eller tatovøren du allerede går til. De aller fleste vil jobbe for å finne gode løsninger for deg.

Vegansk etterbehandling

Animalske ingredienser kan også brukes til å fremstille riktig gode produkter til etterbehandling av tatoveringer. Det er viktig at huden tilføres ekstra fuktighet etter en tatovering, og helst ikke oljebaserte produkter som har en tendens til å tette porene i huden. For at produktet skal være vegansk er det viktig at det heller ikke inneholder gelatin eller lanolin. Alle produktene for etterbehandling fra TattooMed er veganske og de har aldri vært testet på dyr. 

«Les også innlegget om etterbehandling av nye tatoveringer HER«

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *